Sport 11 Iulie 2007 23:45
Boss-ul din Banat crede ca noua editie a Ligii I nu se va juca doar pe teren.Presedintele lui "Poli" a declarat ca viitoarea editie de campionat va fi influentata decisiv de jocurile de culise.
"Urmeaza un campionat care, din pacate, nu se va juca numai pe teren! Din start, noi pornim cu un minus pentru ca vom juca toate meciurile pe teren. Ramane de vazut daca putem invata si alte lectii pe viitor", a spus Iancu luni seara, la emisiunea "Fotbal alb-violet" de la postul local Analog TV. Iancu a facut aceasta afirmatie dupa ce Jackie Ionescu, director tehnic la "Poli", a spus ca noul campionat "va fi cel mai trucat, nu cel mai disputat"!

Iancu a precizat ca, desi antrenorului ceh Dusan Uhrin i s-a impus calificarea intr-o cupa europeana in primul an de contract, obiectivul lui "Poli" Timisoara este accederea in UEFA Champions League! "Timisoara va termina pe locul 1 sau pe locul 2! Daca vom termina pe alt loc, va fi un esec. Dragomir a spus ca va fi cel mai dur campionat din istoria fotbalului? Probabil s-a referit la ardoarea jucatorilor si a echipelor de a prinde un loc de Liga Campionilor. Daca s-a referit la alt fel de duritate, poate sa stea linistit, pentru ca am niste prieteni de categoria mea cu care sigur am fi in varful clasamentului, daca este sa ne batem", a mai spus Iancu. Acesta afirmase tot luni, pentru "Fanatik", ca din cauza rezultatelor slabe din sezonul trecut, "Poli" nu va fi luata in calcul in lupta pentru titlu. "Noi nu am avut rezultate sezonul trecut si e normal sa nu fim luati in calcul in lupta pentru titlu. Dar asta nu inseamna ca ne va opri ceva sa nu ne atingem obiectivele propuse. Noi vrem sa castigam si Cupa Romaniei si campionatul! Atat timp cat voi fi eu la Timisoara, acestea vor fi obiectivele! In fiecare an, Timisoara se va lupta pentru titlu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.