Sport 11 Iulie 2007 23:41
Managerul echipei Jiul Petrosani, Ioan Sdrobis, a declarat ca antrenorul formatiei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, aflat inca in activate ca fotbalist la varsta de 39 de ani, ar trebui sa renunte la cariera de jucator si sa lase locul tinerilor care au o mare dorinta de afirmare. Cunoscutul tehnician sustine respectiva ipoteza cu tarie, considerand ca fostul jucator al Stelei ar trebui sa se gandeasca si la cei tineri care vor castiga astfel un loc sub soarele Ligii 1.
"E o prostie sa-ti faci echipa din jucatori batrani. De exemplu, Militaru, gata, si-a pus ghetele in cui, e antrenor secund. Cred ca acelasi lucru ar trebui sa-l faca si Dorinel Munteanu, sa lase loc tinerilor", a spus Ioan Sdrobis.

Il critica in termeni duri pe Hagi

Oficialul echipei din Petrosani a afirmat ca este in continuare suparat pe tehnicianul echipei Steaua Bucuresti, Gheorghe Hagi, despre care spune ca nu are nicio treaba cu meseria de antrenor: "Hagi ca antrenor nu are nicio treaba cu fotbalul, ca fost jucator jos palaria. Incredibil, l-a tinut o luna pe Pintilii si acum l-a trimis la noi. Eu ma bucur pentru ca este un castig pentru Jiul, iar de miercuri va reveni al antrenamente, dar Hagi a gresit. Daca se va razgandi si il va vrea inapoi va trebui sa vina la mine la usa cu contractul de joc semnat si cu banii in cont, altfel nu mai avem ce discuta", a precizat Sdrobis. In alta ordine de idei, echipa Jiul Petrosani va participa la un turneu de pregatire in Austria, acolo unde petrosenenii vor sustine cinci jocuri de verificare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.