Sport 10 Iulie 2007 23:59
Conducerea giulesteana ii ofera portarului o majorare de salariu si prelungirea contractului cu un an sau doi pentru a continua la Rapid, a declarat ieri directorul sportiv Viorel Moldovan.
Coman, care are contract cu Rapid pana in 2009, a primit o oferta de transfer de la o echipa de prima liga din Spania, cel mai probabil Levante, unde i se promite un salariu substantial (in jur de 500.000 de euro pe sezon). Chiar daca nu are clauza de reziliere, Coman a solicitat o marire a contractului pentru a continua la Rapid.

"Noi nu putem sa ne comparam cu ceea ce i s-a promis din Spania, asta e clar! Pur si simplu este un alt nivel. Dar incercam pe cat posibil sa il multumim din punct de vedere financiar si nu numai. I-am oferit si prelungirea contractului pe inca un an sau doi. Eu spun ca pana la urma ramane, pentru ca este sub contract cu Rapid oricum. Cel putin pana in iarna sa ramana", a spus Moldovan. Directorul sportiv a explicat ca gruparea giulesteana nu este presata de achizitionarea unui alt portar, chiar daca spune ca sunt sanse ca Edel Apoula Bete sa fie cedat la Paris Saint-Germain.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.