Sport 10 Iulie 2007 23:57
Componentii echipei Steaua au plecat, ieri, spre localitatea olandeza Mierlo, unde vor efectua un stagiu de pregatire de zece zile, antrenorul Gheorghe Hagi deplasind un lot de 23 de jucatori.
Jucatorii care au facut deplasarea sint urmatorii: Cernea, Vitca, Lungu - portari; Marin, Goian, Baciu, Mustata, Nesu, Emeghara - fundasi; Badoi, Nicolita, Radoi, Lovin, Coman, Bostina, Petre, Bicfalvi, Ochirosii - mijlocasi; Dica, Neaga, Iacob, Badea, Gurita - atacanti. Nu au facut deplasarea portarul Andrey (trimis la echipa de juniori) si jucatorii de cimp Klemi Saban (isi cauta club in Israel), Sorin Ghionea (accidentat), Mihai Pintilii (nu a impresionat in stagiul de la Kaprun, se va intoarce la Jiul Petrosani), Vasilica Cristocea (accidentat), Jean Prunescu (randament nesatisfacator la Kaprun) si Alexandru Tudose (imprumutat la Gloria Buzau).

Mijlocasul Gigel Coman a avut probleme in ridicarea biletului de avion, deoarece nu se afla pe lista initiala. Ulterior, rezervarea sa a fost gasita, astfel ca mijlocasul stelist a plecat alaturi de coechipierii sai. Pe de alta parte, fundasul nigerian Ifeanyi Emeghara a trebuit sa astepte mai mult pina sa se imbarce, deoarece ambasada olandeza i-a eliberat tirziu viza, iar pasaportul sau a fost adus ulterior de catre un oficial stelist.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.