Sport 10 Iulie 2007 23:55
"Am muscat si am facut ce face un caine cand vede un copac", asa a explicat "Puriul" traseul lui Dinamo din campionatul trecut
Antrenorul "cainilor rosii" a afirmat dupa primul amical disputat in Austria (scor 3-0 cu Wacker Burghausen) ca, in campionatul trecut, jucatorii sai "au muscat" si au facut "ce face un caine cand vede un copac", cu referire la modul detasat in care Dinamo a castigat campionatul. "Am o echipa de caini adevarati, care cand intra in teren trebuie sa muste. Anul trecut au muscat, am facut si ce face un caine cand vede un stalp sau un copac. Insa anul acesta va fi mult mai greu pentru ca celelalte echipe nu vor mai fi interesate de ce fac ele, ci de ceea ce facem noi. Nu trebuie sa traim din ce a fost anul trecut, acum sunt inca sase echipe care se vor lupta cu sanse reale la titlu. Incepem un sezon nou cu meciul din Supercupa, care conteaza foarte mult", a declarat Rednic, intr-o conferinta de presa organizata in Austria.

Potrivit site-ului oficial al lui FC Dinamo, Rednic a vorbit, la Hotel "Lacknerhof" din Flachau, si despre evolutia echipei, dar si despre concurenta pe posturi. Dinamo a obtinut duminica seara o victorie in primul meci amical sustinut in cantonamentul din Austria, dupa ce a invins cu 3-0 pe Wacker Burghausen (liga a III-a din Germania). Golurile lui Dinamo au fost marcate de Fl. Bratu (37, 85) si de Zicu (47p). Rednic i-a trimis in teren, in prima repriza, pe Romanovs - Blay, Val. Nastase, St. Radu, Musat - Margaritescu - Fl. Bratu, Fernandes, Zicu - Danciulescu, Cl. Niculescu. In partea secunda a meciului, la Dinamo au evoluat Romanovs (75 Posteuca) - Scarlatache, Val. Nastase, Moti, Pulhac - Ropotan - Zicu, Ad. Cristea, Chiacu - Fl. Bratu, Danciulescu (60 Predescu).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.