Sport 10 Iulie 2007 23:46
Pawel Golanski este, oficial, jucatorul Stelei. Managerul sportiv Adrian Ilie a declarat, ieri, ca fundasul polonez a semnat un contract valabil pe trei sezoane, iar aseara acesta urma sa plece in cantonamentul de la Mierlo. Golanski va avea un salariu de 200.000 de euro pe an, transferul sau costindu-l pe Gigi Becali suma de un milion de euro, platita clubului Korona Kielce.
In alta ordine de idei, Adrian Ilie a mai afirmat ca mijlocasul Ovidiu Herea se afla inca in vederile gruparii steliste: "Se cer foarte multi bani pe el, iar FC National nu vrea sa mai lase". La sosirea in Romania, fundasul polonez Pawel Golanski, a declarat ca Steaua este o echipa foarte buna, care l-a impresionat in jocurile din Liga Campionilor din sezonul trecut: "Am ales Steaua pentru ca este un club mare, la care pot creste ca fotbalist. Am vazut-o in Liga Campionilor. Imi amintesc ca a facut citeva meciuri foarte bune si este o onoare pentru mine sa joc aici". Referindu-se la disputa cu Zaglebie Lubin, din turul II preliminar al Ligii Campionilor, Golanski a afirmat: "Steaua are sanse foarte mari sa treaca de Zaglebie. Sintem o echipa buna si sint convins ca putem sa ne calificam din nou in grupele Ligii Campionilor".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.