Sport 7 Iulie 2007 01:15
Steaua a invins joi seara, cu 2-0, pe FK Vilnius, vicecampioana Lituaniei, in ultimul amical din cadrul turneului de pregatire de la Kaprun.
Golurile Stelei au fost inscrise de Dica, in minutul 10, si de Neaga, in minutul 72. Antrenorul Gheorghe Hagi a trimis in teren urmatorii jucatori: Vatca - P. Marin, D. Goian, E. Baciu, Nesu - Badoi, Radoi, M. Croitoru, Bostina - Dica, V. Iacob. Au mai evoluat Emeghara, Ov. Petre, Gurita, Neaga, Al. Tudose, Prunescu, Ochirosii si Bicfalvi. Aceasta este prima victorie obtinuta de Steaua in turneul din Austria, dupa ce ros-albastrii au pierdut primele doua amicale, 1-2 cu Apoel Nicosia si 2-3 cu SV Ried. Steaua a revenit ieri in tara si va pleca luni in Olanda, pentru un nou stagiu de pregatire, programat in perioada 9-19 iulie.

Hagi a declarat la finalul stagiului din Austria ca este multumit de felul in care s-a lucrat, chiar daca rezultatele din amicale n-au convins. "Suntem cam la jumatate din ce trebuie sa facem pana la meciurile cu Zaglebie Lubin. Nu m-au interesat rezultatele, dar nici nu mi-a cazut bine ca am pierdut doua meciuri. Oricum, in momentul in care vor reveni si jucatorii accidentati, vom fi si mai puternici", a spus Hagi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.