Sport 7 Iulie 2007 01:05
Asa a titrat in numarul de ieri ziarul "La Gazzetta dello Sport", citandu-l pe internationalul roman, continuand povestea celui mai tensionat transfer al verii.

Sucit la 180 de grade, transferul lui Chivu la Real Madrid a devenit de ieri utopic. Desi cluburile AS Roma si Real Madrid se intelesesera pentru suma de 18 milioane de euro, mutarea fotbalistului roman la Real Madrid nu mai e de actualitate. Iar asta pentru ca, in ciuda unui salariu consistent (3,5 milioane de euro) plus alte prime pe o perioada de patru sezoane, Chivu a decis sa nu discute de-spre viitorul contract cu echipa spaniola. in urma discutiilor telefonice purtate cu Daniele Prade, directorul sportiv al Romei, Chivu a declarat ca nu vrea sa paraseasca Italia. Nici pentru Barca si nici pentru Real. "Ori Inter, ori raman la AS Roma", a declarat Chivu, care astfel pune punct unei mutari purtate pe patru fronturi in decursul ultimelor saptamani: Inter, Barca, Real sau inapoi la AS Roma.

'Cristi e un tradator!'

Joaca de-a "uite Chivu, nu e Chivu" i-a intaratat pe fanii lui AS Roma. Acestia, nestiind ce sa mai creada de-spre plecarea fundasului, l-au si categorisit drept tradator pe jucatorul pe care-l aplaudau in urma cu o luna. stirile de la posturile de radio din Roma i-au enervat atat de tare pe fanii echipei din capitala Italiei, incat acestia au amenintat cu o manifestatie anti-Chivu.

Barca a reintrat pe fir

Cotidianul spaniol "El Mundo Deportivo" a notat ieri ca AS Roma ar fi contactat clubul CF Barcelona pentru a redeschide negocierile privind un eventual transfer al lui Chivu. Interesul gruparii lui Ronaldinho trecuse, in urma cu doua zile, pe plan secund dupa ce formatia "azulgrana" a obtinut semnatura argentinianului Gabriel Milito.

Giovani, suparat pe spanioli

Impresarul jucatorului, Giovani Becali, sustine ca nu mai are ce sa discute cu echipele spaniole, fiind enervat de supozitiile ziaristilor de la "Marca" si "AS" care au scris ca Becali ar fi primit deja 1,5 milioane de euro de la Inter pentru transferul lui Chivu. "Am vorbit cu Cristi si nici nu vrea sa mai auda de Barcelona sau Real Madrid. Daca Inter se intelege cu AS Roma in privinta sumei de transfer, e foarte bine, daca nu, Chivu va astepta scadenta contractului din ianuarie 2008", a precizat Giovani. Site-ul oficial al clubului Inter dezminte acuzatiile lansate de presa spaniola, precum ca Giovani Becali ar fi primit de la Massimo Moratti 1,5 milioane de euro, in contul mutarii lui Chivu. Pe de alta parte, Giovani a mai fost implicat in scandaluri legate de transferul de jucatori, cele mai cunoscute cu aceeasi destinatie (Inter) fiind cele ale lui Mutu si Zicu, cand s-au descoperit nereguli in actele de transfer ale jucatorilor, sumele nedeclarate incasate de impresar cifrandu-se la aproximativ 3 milioane de dolari.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.