Sport 7 Iulie 2007 01:00
Directorul sportiv al Rapidului, Viorel Moldovan, a declarat, ieri, ca Dani Coman nu va fi lasat sa plece din Giulesti, desi portarul are o oferta din Spania.
"Coman isi doreste sa plece de la Rapid, dar nu va pleca. Situatia lui e clara, mai are contract cu Rapid inca doi ani si nu renuntam la el. Stiu ca are o oferta, doreste sa ii dea curs, dar i-am explicat ca nu se poate asa ceva. E portarul numarul unu al Rapidului si nu putem renunta la el", a spus Moldovan. Cum il va convinge Rapidul sa ramina? Simplu. "Mi-a spus ca vrea sa-i marim contractul. Ramine sa mai discutam asta. Ce nu discutam, este plecarea sa de la echipa". Cit priveste posibila sosire in Giulesti a fostului golgeter din Ghencea, Claudiu Raducanu, Moldovan a punctat: "Din punctul meu de vedere, Rapid nu este interesat de serviciile lui Claudiu Raducanu".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.