Intr-un interviu acordat "NewsIn", seful LPF s-a referit la: CFR Cluj: "Echipa cu cel mai bun lot. Are si un antrenor bun, dar si conducatori care se implica. Vor sa faca si stadion, au grija de toate. Este foarte multa seriozitate la CFR Cluj".

-Steaua: "Nu ma impacientez pentru Hagi. Becali trebuie sa aiba rabdare, chiar daca rezultatele nu vor aparea imediat, pentru ca o echipa de top nu se face peste noapte. Este foarte probabil ca Hagi sa ajunga un bun antrenor, pentru ca a fost un jucator de geniu. Problema este insa alta. Nu imi place deloc ca Steaua va juca impotriva polonezilor, o formatie care se bazeaza pe forta, asa cum nu ne convine noua. Insa, am incredere in Steaua, chiar au facut transferuri bunicele"

-Dinamo: "Anul trecut, Dinamo nu a facut nici un transfer notabil si a reusit sa cistige titlul. Nu transferurile aduc automat titlul de campioana. Depinde si de noroc, si de antrenor".

-Copos: "Nu are cele mai bune relatii cu suporterii Rapidului, dar strategia sa este una foarte buna. Cei care-l huiduie, dau vreun ban? Copos cumpara ieftin, vinde scump, nu baga bani multi. Este normal, de asta a si reusit in viata".