Sport 7 Iulie 2007 00:53
Intrebat daca doreste sa joace fotbal cu directorul executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, Becali a pornit, ieri, din nou un atac la adresa acestuia, numindu-l "pitic" si "actionar de doi lei":
"El si-asa si-a rupt gitul, isi mai rupe si capul, de ma duc la puscarie din cauza lui. Daca joc cu el, este atentat. Dar nu am cum sa joc fotbal cu Borcea, el trebuie sa joace cu cei de teapa lui, cu Mihai Stoica, cu Argaseala... Eu pot sa joc de exemplu cu Copos, Iancu, Porumboiu, eu joc cu patronii. Cum sa joc cu Borcea, el este un pitic care are 10-15 la suta actiuni, e un actionar de doi lei. Dinamo este asociatie cooperatista, ce, are patron? Sa incerce Borcea sa faca ce fac eu. Daca poate, ii dau citeva mii de euro, ca si-asa i-am mai dat citeva sute de mii. Borcea trebuie sa vina sa se mai roage de mine sa-i mai dau ceva, dar nu spun ce".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.