Sport 7 Iulie 2007 00:51
Spaniolul Ruben Martin Pulido (28 de ani) va juca la Steaua in urmatorii trei ani, transferul fundasului de la Getafe perfectindu-se ieri.

Gigi Becali a recunoscut achizitia unui jucator din "Primera Division", insa a evitat sa ofere detalii presei. Dezvaluirea a fost facuta de cotidianul "As", jurnalistii iberici anuntind ca "Pulido este dorit de Steaua si va ajunge la Bucuresti saptamina viitoare". Potrivit "As", fotbalistul mai era dorit si de Almeria, Deportivo La Coruna, Hertha Berlin si Derby County, insa el a ales sa vina la Steaua pentru a evolua in Liga Campionilor. Internationalul roman Cosmin Contra a declarat, ieri, pentru "NewsIn", ca el a fost cel care l-a recomandat Stelei pe Ruben Pulido, considerindu-l pe fostul sau coechipier de la Getafe un fotbalist de valoare, care se va impune in formatia lui Gheorghe Hagi: "Este un fundas central de mare valoare, poseda o tehnica buna si are un joc aerian excelent. In plus, Pulido este liber de contract. Experienta pe care o are impotriva unor formatii de top ale Europei il recomanda. Cred ca este o achizitie foarte buna facuta de Steaua. Va fi un concurent serios pentru Goian si Ghionea. El isi doreste foarte mult sa ajunga cu Steaua in Liga Campionilor si sa faca performanta. Cred ca va face treaba in Ghencea, in plus, concurenta pe care o va aduce va fi de bun augur".

Pulido: "Nu l-am uitat pe Hagi"

Intr-un interviu acordat agentiei "NewsIn", Ruben Pulido a spus cine l-a convins sa aleaga Spania: "Am stabilit toate detaliile si duminica (n.n. - miine) urmeaza sa vin la Bucuresti, pentru a finaliza totul si sa semnez un contract pe trei ani. Sint multumit de datele contractului. Stiu ca Steaua este o echipa foarte buna, dintr-un oras frumos. Are ca obiectiv accederea in grupele Ligii Campionilor, iar acest lucru inseamna foarte mult pentru mine. Toate aceste date le am de la Gica (n.r. fostul jucator al lui Getafe, Gica Craioveanu) si de la Contra. Il stiu foarte bine pe Hagi, este si normal, pentru ca a jucat aici la Real Madrid si Barcelona, deci cum sa nu-l cunosc? De altfel, in perioada in care el juca la echipa mare a Realului, eu eram la echipele inferioare ale formatiei madrilene. Imi imaginez ca el nu-si aduce aminte de mine, dar eu nu l-am uitat. A fost un jucator cum mai rar apar".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.