Sport 6 Iulie 2007 01:32
Patronul Rapidului a anuntat, ieri, ca in curind vor incepe lucrarile pentru consolidarea si modernizarea stadionului "Giulesti-Valentin Stanescu", cheltuielile urmind sa fie suportate de gruparea "alb-visinie".
"Avem gata planurile pentru consolidarea si modernizarea stadionului. Marti au venit si acum sint la mine. Vineri (n.n. - astazi) ne intilnim cu doi ofertanti, doi constructori, sa vedem cine preia lucrarea. Nu ma intereseaza cit vor costa lucrarile. Important este ca vom plati. Oricum, eu nu mai vorbesc de cheltuieli niciodata", a spus Copos. Oficialul giulestean s-a aratat nemultumit de faptul ca nici acum nu s-au incheiat negocierile cu Ministerul Transporturilor (n.n. - proprietarul arenei) privind concesionarea: "Important este ca incepem lucrarile. Cu sau fara un raspuns final din partea Ministerului Transporturilor, noi o facem. Daca tot sintem injurati de suporteri, de toata lumea, o sa incepem. Nu mi se pare normal ca nu avem nici pina acum incheiate negocierile de concesionare a stadionului, dar asta este". Din vara anului trecut, cind s-a interzis accesul spectatorilor la tribuna 1 si la peluza 1, capacitatea stadionului s-a redus de la 19.800 de locuri la 10.649, putind fi utilizate insa doar 9.585 de scaune (cite ramin dupa eliminare unei cote de siguranta de 10%). Redeschiderea pentru public a tribunei 1 ar mai putea aduce 2.343 de persoane pe stadion.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.