Sport 6 Iulie 2007 01:27
Oficialii de la Wimbledon au fost criticati de majoritatea jucatorilor, de presa, dar si de spectatori. "Conditiile meteo, programarea proasta a partidelor, vestiare nepazite, terenul central fara acoperis, plus multi alti factori ne determina sa spunem ca acesta este cel mai prost turneu de tenis de la Wimbledon din istorie", a scris, ieri, tabloidul britanic "Daily Mirror"
Cea mai mare surpriza inregistrata miercuri a fost eliminarea rusoaicei Maria Sarapova. Numarul 2 WTA a pierdut in "optimi" in fata americancei Venus Williams (nr. 23), scor 1-6, 3-6. Ieri, in "sferturi", Venus a trecut si de Svetlana Kuznetova (nr. 5). Venus a ramas singura reprezentanta a familiei Williams in competitie, dupa ce Serena a fost eliminata din turneu, de Justine Henin (Belgia, nr.1) cu scorul de 4-6, 6-3, 3-6 n Organizatorii au confirmat faptul ca sint pregatiti pentru ce-a de-a treia saptamina la Wimbledon. "Daca vremea va fi ca pina acum, sintem pregatiti sa jucam si luni. Nu va fi o tragedie ca programul se va prelungi pina in a treia saptamina, pentru ca a tot plouat si sint prea multe meciuri aminate", a afirmat, ieri, directorul executiv al turneului, Ian Ritchie n Favoritul numarul 2 al turneului masculin, Rafael Nadal, s-a calificat, ieri, in "sferturi" dupa ce a trecut de rusul Mihai Iujnii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.