Sport 6 Iulie 2007 01:26
Atacantul Rapidului, Mugurel Buga, a declarat, ieri, la plecarea spre cantonamentul giulestenilor din Elvetia, ca spera ca visiniii sa-i mai linisteasca pe suporteri prin evolutiile din startul sezonului, iar acestia sa nu-l mai injure pe patronul George Copos
"Am fost la Brasov sa-mi fac un nou pasaport, pentru ca l-am pierdut pe cel vechi. Ma bucur ca s-a rezolvat repede si pot sa ma alatur lotului. Ne asteapta o perioada grea, dar sper sa mearga totul bine, iar la inceputul campionatului, prin evolutiile noastre, sa-i mai imblinzim pe suporteri, ca sa nu-l mai injure pe domnul Copos", a spus Buga, jucator care nu a facut deplasarea, miercuri, in Elvetia cu echipa antrenata de Cristiano Bergodi, deoarece si-a pierdut pasaportul, fiind nevoit sa plece la Brasov, orasul sau natal, pentru a-si face un nou pasaport, in regim de urgenta. In ceea priveste posibilul transfer al lui Dani Coman la Levante, Buga a precizat: "Ma bucur pentru Dani Coman. Daca intr-adevar are oferta de unde spune el, eu cred ca e mai bine sa plece". Formatia spaniola Levante, din Primera Division, a facut o oferta Rapidului pentru transferul internationalului roman.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.