Sport 6 Iulie 2007 01:24
Flavius Stoican este jucatorul echipei Dinamo, fotbalistul acceptind oferta salariala propusa de conducerea campioanei, adica 150.000 de euro pe sezon.
Astazi, jucatorul va efectua vizita medicala la INMS, iar miine va pleca in Austria, pentru a se alatura lotului pregatit de Mircea Rednic. "Am semnat un contract pe doi ani, sint jucatorul lui Dinamo. Cred ca miine (n.n. - astazi) o sa fac vizita medicala, iar poimiine (n.n. - miine) o sa plec in cantonament in Austria", a declarat Stoican. Fundasul a mai evoluat la Dinamo in perioada 2002 - 2004, iar apoi s-a transferat la Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu. Dupa doua sezoane in care a cistigat titlul in Ucraina, Stoican s-a accidentat, iar la revenirea sa in iarna, clubul Sahtior l-a imprumutat la Metalist Harkov. Din cite se pare, Dinamo va plati 300.000 de euro catre Sahtior, pentru acest transfer. Campioana Romaniei avea nevoie de un jucator de banda dreapta, dupa ce Ze Kalanga a parasit echipa, iar George Blay are probleme de familie, mama sa aflindu-se in coma, in urma unui grav accident rutier.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.