Sport 6 Iulie 2007 01:23
Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, ieri, ca Gheorghe Hagi merita sa fie sustinut si incurajat in noua sa postura de antrenor al Stelei si ca lumea trebuie sa uite ce a insemnat el ca fotbalist.
Antrenorul lui Sahtior considera ca Hagi are toate calitatile pentru a deveni un bun tehnician: "Sint foarte bucuros pentru Hagi ca a revenit in fotbalul romanesc. Sint foarte bucuros. Eu cred ca are toate calitatile pentru a reusi in meseria asta, avind in vedere toate acumularile avute de-a lungul anilor. Sigur, nu ii va fi usor, pentru ca toata lumea pretinde de la el titluri, calificari si alte lucruri. Nu va fi foarte simplu. Lui i se cere mai mult decit altuia, datorita prestigiului pe care l-a avut in cariera de jucator. Parerea mea este ca trebuie sa se uite ce a fost Hagi ca jucator si sa fie sustinut si incurajat ca antrenor. Hagi merita sa fie sustinut", a declarat Lucescu. Referitor la faptul ca Steaua a pierdut primele doua meciuri amicale cu Hagi la conducerea tehnica, Lucescu a spus: "Partidele astea nu conteaza. Chiar nu conteaza rezultatele. Eu am cistigat 4 meciuri in 5 zile, asta ce inseamna, ca sintem invincibili? Sint doar jocuri de pregatire".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.