Fetita jucatorului echipei Universitatea Craiova, Constantin Schumacher, a decedat, joi, la varsta de numai o luna, transmite corespondentul Mediafax. Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat ca Schumacher a venit la el plangand, dupa antrenamentul efectuat joi dupa-amiaza, spunandu-i ce s-a intamplat. "Am ramas surprins. I-am spus ca poate sa plece la Pitesti, acolo unde locuieste familia sa", a spus Badea, care a mentionat ca jucatorul a fost insotit la Pitesti de tatal ginerelui patronului Universitatii Craiova, Dinel Staicu.

Tehnicianul formatiei craiovene a adaugat ca jucatorii vor pastra un moment de reculegere si vor evolua cu banderole negre in meciul cu Farul Constanta, programat, sambata, in etapa a XVII-a a Diviziei A, si ca, in cazul in care inmormantarea fetitei va avea loc duminica, la funeralii vor asista toti componentii formatiei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.