"Arnold" a fost pedepsit de Comisia de disciplina a FRF pentru ca a sarit la un spectator care i-a reprosat evolutia modesta

Bogdan Stelea a fost suspendat ieri o etapa si amendat cu 300 de euro de catre Comisia de Disciplina a FRF, in urma incidentelor care au avut loc la finalul meciului cu FC National, scor 1-2, din semifinalele Cupei Romaniei. Portarul lui Dinamo a avut pe tunelul de acces la vestiare o altercatie cu un suporter care i-a reprosat evolutia slaba. "Stiam ca o sa fiu chemat dupa tot ce s-a intamplat acolo. Era normal sa fiu chemat", a spus Stelea.

"Arnold" a declarat ca a avut o reactie iesita din comun si ca a fost provocat in drumul spre vestiare, dar a mentionat totusi ca atitudinea sa nu este scuzabila. "Regret faptul ca am primit o etapa de suspendare si imi pare rau pentru club, pentru suporteri, pentru toata lumea, deoarece aveam nevoie sa fim cu totii pregatiti ca sa iesim din situatia mai putin buna in care suntem acum. Pe moment ma afecteaza aceasta suspendare si promit ca o sa fiu calm si, din punctul meu de vedere, nu o sa se mai intample", a declarat Stelea.

Acesta afirmat ca nu stie daca aceasta suspendare ii va afecta convocarea la echipa nationala in vederea meciurilor cu Olanda si Macedonia. In alta ordine de idei, Stelea s-a referit si la partida cu Sportul Studentesc, din etapa a 17-a a Diviziei A. "Meciul cu Sportul e un meci foarte greu. Sportul e o echipa buna, joaca de mult timp impreuna, in ultima etapa au batut in deplasare cu 4-0, nu au presiunea pe care o avem noi. Sansele echipei Dinamo la titlu sunt aceleasi ca cele ale oricarei echipe care se afla in primele patru locuri", a afirmat Stelea. Antrenorul Ioan Andone a dezaprobat comportamenul lui Stelea.

"Nu avea voie sa faca asa ceva, el stie, am stat de vorba cu el aseara (n.r. miercuri seara) si ii parea rau. Asta e, il avem aici pe Gaev, sper sa apere bine. Miercuri seara a fost primul nostru esec din acest an, dar sanse avem foarte mari de calificare in finala. Nationalul a fost o surpriza pentru noi, si noi suntem singurii de vina ca am pierdut. pentru ca e inadmisibil sa te bata o echipa in care apar 6 jucatori noi. Golul inscris de noi in Cotroceni e foarte important si avem posibilitatea sa castigam in retur cu 1-0", a spus Andone.

La randul sau, Florentin Petre, capitanul lui Dinamo, i-a luat apararea lui Stelea. "Stelica avea dreptate. Nu era normal ca acolo pe teren sa vina omul ala sa-l apostrofeze in halul ala. Parerea mea este ca as fi facut si eu la fel, dar fiecare isi manifesta sentimentele in felul sau, eu plang in mine, de exemplu", a spus Petre. Liderul lui Dinamo s-a declarat magulit de declaratiile laudative pe care le-a facut Raducioiu despre el la finalul intalnirii din Cotroceni.

"Ii multumesc pentru ce a spus si mi-as fi dorit ca el si Ionut Lupescu sa faca parte din familia noastra, a dinamovistilor. Dar nu stiu care sunt problemele, nu sunt eu in masura sa comentez ceea ce se intampla. Oricum, nu cred ca ma cloneaza cineva pe mine, poate Patrick (n.r. - fiul sau), cand se va face mare, sa ajunga ca mine".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.