Antrenorul Stiintei, Pavel Badea, promite ca va demisiona, in cazul in care va pierde meciul de sambata cu Farul.

Fiind constient de situatia in care se afla Universitatea Craiova la ora actuala, tehnicianul "juvetilor" s-a hotarat, in cazul unei noi infrangeri, sa paraseasca echipa inainte ca cei din conducere sa-si exprime aceasta dorinta. "Nu poate sa ma dea Staicu pe mine afara. In cazul in care nu o sa castigam, o sa-mi dau demisia. Am deja 8 meciuri necastigate la activ si asa este normal sa fac" , a declarat Badita. De asemenea, Badea considera ca este principalul vinovat de ceea ce se intampla in formatia din Banie: "Eu sunt responsabilul numarul unul de ceea ce se intampla cu Stiinta, de asemenea cred ca nu sunt singurul. Echipa este puternica dar, din nefericire, a intrat intr-o pasa proasta pe care sper sa o depaseasca cat mai repede".

REGRETE

In cazul in care va fi nevoit sa paraseasca echipa, tehnicianul craiovenilor o va face cu parere de rau, pentru ca, dupa cate spune, nu le este fotbalistilor doar antrenor, ci si un suporter adevarat. "Ma simt necompensat la munca pe care o depun, dar sansa o are meciul, nu o putem controla eu sau jucatorii. Ma consider corect, am facut tot ce mi-a stat in putere sa-mi pregatesc elevii. Sper ca cel care va veni in locul meu sa aiba mana mai buna, sa le dea acel 'soc>> care sa-i scoata din starea in care se afla si sa-i ajute sa scape de retrogradare. Tin cu Universitatea si, daca voi pleca, voi ramane cu gandul si sufletul alaturi de echipa", a incheiat antrenorul "juvetilor".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.