Sport 4 Iulie 2007 01:38
Mijlocasul echipei Steaua, Banel Nicolita, a declarat ieri, la Kaprun, ca echipa sa are sanse mai mari decit Dinamo sa patrunda in grupele Ligii Campionilor, in ciuda faptului ca ros-albii vor intra in competitie abia in turul trei preliminar.
"Are si Dinamo sanse sa intre in Liga Campionilor, dar noi avem sanse un pic mai mari decit ei. Eu imi doresc ca ambele echipe sa joace in Liga Campionilor, pentru ca sint roman. Zaglebie e o echipa de batut, dar e o formatie care a terminat pe primul loc in Polonia si asta spune totul. Eu zic ca vom avea un meci foarte greu, dar cel mai important e sa ne calificam mai departe. Daca vom juca la potential maxim, nu cred ca vom avea vreun fel de problema in fata lor, dar trebuie sa fim aceiasi, sa raminem modesti si sa muncim foarte mult", a declarat Nicolita, care considera ca misiunea echipei sale va fi mai usoara prin prisma experientei capatate anul trecut. Daca va trece de campioana Poloniei, Steaua va fi cap de serie in turul trei preliminar datorita coeficientului obtinut in ultimii cinci ani. Dinamo va intra in competitie in ultimul tur preliminar, dar fara a beneficia de statutul de cap de serie. Printre adversarii pe care Dinamo ii poate intilni se numara Liverpool, Arsenal, Valencia, FC Sevilla, Benfica, Lazio, Celtic Glasgow, Ajax, Werder Bremen, Anderlecht sau o echipa venita din turul doi preliminar, ca Glasgow Rangers, Sahtior Donetk, Besiktas, Dinamo Kiev sau Levski Sofia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.