Sport 4 Iulie 2007 01:33
Antrenorul echipei Ceahlaul Piatra Neamt, Viorel Hizo, a declarat, ieri, pentru NewsIn, ca formatia nemteana l-a achizitionat definitiv pe fostul atacant dinamovist Jean-Phillipe Mendy, care se va prezenta la noul sau club incepind de astazi.
"Mendy este acum jucatorul nostru. L-am luat definitiv, nu conteaza cum. Ne vom intilni cu el in aeroport, pentru ca nu avea rost sa il mai chem pentru o zi la Piatra Neamt", a declarat antrenorul Ceahlaului, Viorel Hizo. Tehnicianul a marturisit ca, odata cu acest transfer, s-a incheiat campania de achizitii a formatiei moldovene. "Nu avem ce fotbalisti sa mai transferam. Practic, am transferat o echipa, plus doi antrenori. Dupa parerea mea, toti jucatorii sint superiori fata de ceea ce am avut. Avem jucatori, acum trebuie sa mai facem si echipa", a mai declarat Viorel Hizo. Mendy a venit la Dinamo in vara anului 2006, de la CS Chenois, si a bifat in tricoul campioanei 9 meciuri, fara a inscrie vreun gol. Ceahlaul pleaca astazi in Germania, urmind sa sustina un stagiu de pregatire.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.