Sport 3 Iulie 2007 01:23
Directorul general al giulestenilor sustine ca lupta pentru campionat se va da tot intre Steaua, Dinamo, Rapid si, 'poate', CFR Cluj. Oficialul este convins ca jucatorii sositi in Giulesti sunt mai buni decat cei care au plecat.
"Aceleasi echipe care au fost anul trecut vor lupta si acum pentru titlu. Conteaza foarte mult experienta, capacitatea de a juca in conditii de stres tot anul, capacitatea de a juca orice meci la victorie. Cred ca pentru acest moment cel putin, doar Rapid, Steaua, Dinamo si, poate, CFR Cluj pot lupta pentru titlu", a spus Zotta. Acesta a apreciat ca Rapid s-a intarit considerabil in aceasta vacanta. "Va fi un campionat ca oricare altul, insa la sfarsitul acestei editii sase echipe vor participa in cupele europene. Ne dorim sa fim noi una dintre cele doua echipe care vor participa in Liga Campionilor, cred ca valoarea echipei de acum ne da dreptul. Rapidul de acum este, in opinia mea, mai puternic decat Rapidul de anul trecut si asta ne face sa ne dorim si mai mult. Atuurile ar fi numarul de jucatori si valoarea acestora si ma refer la cei care au venit: Bozovic, Boya, Grigorie, Cesinha, astazi (n.r. ieri) va sosi un jucator de banda dreapta de la Corinthians, Tamandare, si vom mai face probabil inca un transfer", a adaugat Zotta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.