Sport 3 Iulie 2007 01:14
Peste 4.000 de suporteri giulesteni au venit, duminica seara, pe arena de sub Podul Grant la ceea ce trebuia sa fie sarbatorirea a 40 de ani de la cistigarea primului titlu din istorie.
In loc de petrecere si voie buna, in Giulesti s-au auzit huiduieli si injuraturi la adresa patronului George Copos, aflat in "razboi deschis" cu fanii Rapidului. Dupa ce oficialii clubului i-au premiat pe Raducanu, Lupescu, Motroc, Kraus, Jamaischi, Nasturescu, Neagu, Codreanu si Stanculescu (antrenor secund in urma cu patru decenii), foste glorii care in 1967 au cucerit campionatul, actuala echipa "feroviara" a disputat un meci amical chiar impotriva formatiei Petrolul, meci test cistigat de rapidisti cu 3-2 (goluri Raduta, Maftei si Grigore). In repriza secunda, toti fanii prezenti pe stadion l-au fluierat pe magnatul Copos, spectatorii cerindu-i acestuia sa paraseasca arena. De altfel, pe 25 iulie, cu ocazia Supercupei Romaniei, sustinatorii giulesteni intentioneaza sa organizeze un protest amplu, fiecare rapidist prezent la partida cu Dinamo urmind a purta un tricou inscriptionat cu mesajul "Anti-Copos".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.