Sport 3 Iulie 2007 22:55
Impresarul Victor Becali a declarat, ieri, pentru NewsIn, ca transferul lui Cristi Chivu se va definitiva in aceasta saptamana, pentru fundasul roman luptandu-se Inter, Barcelona si Real Madrid.
"Cine a zis ca azi (n.r. luni) e ziua finala? Un singur lucru este cert: transferul lui Chivu se va rezolva saptamana aceasta", a declarat Victor Becali, care a confirmat si existenta ofertei de la Real Madrid. "Am vorbit si cu cei de la Real Madrid. In primul rand trebuie sa se inteleaga cluburile intre ele. Oricum, Cristi este dorit de echipe foarte mari", a mai spus impresarul.

Inter, Barcelona si Real Madrid se lupta pentru semnatura fundasului roman. In poleposition pare sa fie insa Inter, care ofera aproximativ 14 milioane de euro plus copropietate asupra atacantului nigerian Obinna, jucator care este in atentia antrenorului lui AS Roma, Luciano Spalletti. In plus, se pare ca nerazzurri au si un acord cu jucatorul. Tot 14 milioane de euro ofera si Barcelona, in vreme ce oferta lui Real Madrid se cifreaza la 16 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.