Sport 2 Iulie 2007 01:42
Mircea Rednic a solicitat ca, pe langa bonusurile financiare oferite pentru indeplinirea obiectivelor stabilite, sa primeasca garantia ca va putea achizitiona 10 la suta din actiunile clubului la finalul contractului sau cu Dinamo, ca antrenor
Chiar daca este antrenorul-momentului in Romania, Mircea Rednic isi pregateste deja retragerea din meseria de tehnician. Acest lucru este preconizat sa se petreaca peste doi ani, cand isi va incheiea noul contract cu Dinamo, parafat la jumatatea lunii mai si valabil pana in vara anului 2009. Profitand de creditul important pe care il are la nivelul conducerii dupa sezonul de exceptie reusit, Puriul isi pregateste deja viitoarea etapa. Astfel, el a solicitat actionarilor ca, in cazul in care isi va indeplini si anul acesta obiectivele stabilite, sa primeasca pe langa bonusurile financiare importante stabilite prin contract si prima optiune la achizitionarea unui pachet de 10 la suta din actiunile clubului.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.