Daca in fotbalul mondial am auzit de cazuri celebre ale fotbalistilor care si-au ales viitoarea echipa la cererea sotiilor, acum a venit si randul fotbalului romanesc. Polonezul Piotr Gyza nu a semnat cu Rapid, chiar daca totul era in regula pana sa discute cu sotia lui. "Transferul fotbalistului polonez a cazut, desi totul parea in ordine. Au aparut probleme de ordin familial. Sotia sa nu a dorit ca el sa vina sa joace in Romania, iar jucatorul a decis sa nu mai vina la Rapid", a declarat directorul tehnic al giulestenilor, Viorel Moldovan.

Si David Beckham asculta de Victoria

David si Victoria Beckham au devenit subiectul principal al presei mondene din SUA, dupa ce fotbalistul a semnat cu Los Angeles Galaxy

David Beckham a plans de disperare inainte de a decide sa plece de la Real Madrid, insa a fost convins de sotia sa, Victoria, ca un angajament in Statele Unite ar insemna o viata mai buna pentru ei si pentru copiii lor. Cantareata si-a facut socoteala ca, in LA, este mai aproape de reflectoarele de la Hollywood.

in ceea ce-l priveste pe internationalul englez David Beckham, acesta va ajunge la noul sau club, Los Angeles Galaxy, si va fi prezentat presei intr-o zi de vineri, 13. Mai precis, la 13 iulie. Iar pentru americani, zilele de vineri 13 sunt aducatoare de ghinion. Doar de britanic depinde sa infirme sau sa confirme credinta yankeilor. Prima aparitie a lui Beckham pentru echipa care ii da un salariu de 200 de milioane de dolari va avea loc la 21 iulie, intr-un amical cu Chelsea Londra.