Sport 2 Iulie 2007 01:35
Piotr Gyza a refuzat, ieri, transferul la gruparea din Giulesti, din cauza sotiei sale. Astfel, dupa Thereau, polonezul este al doilea exemplu din fotbalul romanesc, in ultimul timp, care fuge de Romania din cauza partenerei de viata.

Daca in fotbalul mondial am auzit de cazuri celebre ale fotbalistilor care si-au ales viitoarea echipa la cererea sotiilor, acum a venit si randul fotbalului romanesc. Polonezul Piotr Gyza nu a semnat cu Rapid, chiar daca totul era in regula pana sa discute cu sotia lui. "Transferul fotbalistului polonez a cazut, desi totul parea in ordine. Au aparut probleme de ordin familial. Sotia sa nu a dorit ca el sa vina sa joace in Romania, iar jucatorul a decis sa nu mai vina la Rapid", a declarat directorul tehnic al giulestenilor, Viorel Moldovan.

Si David Beckham asculta de Victoria

David si Victoria Beckham au devenit subiectul principal al presei mondene din SUA, dupa ce fotbalistul a semnat cu Los Angeles Galaxy

David Beckham a plans de disperare inainte de a decide sa plece de la Real Madrid, insa a fost convins de sotia sa, Victoria, ca un angajament in Statele Unite ar insemna o viata mai buna pentru ei si pentru copiii lor. Cantareata si-a facut socoteala ca, in LA, este mai aproape de reflectoarele de la Hollywood.

in ceea ce-l priveste pe internationalul englez David Beckham, acesta va ajunge la noul sau club, Los Angeles Galaxy, si va fi prezentat presei intr-o zi de vineri, 13. Mai precis, la 13 iulie. Iar pentru americani, zilele de vineri 13 sunt aducatoare de ghinion. Doar de britanic depinde sa infirme sau sa confirme credinta yankeilor. Prima aparitie a lui Beckham pentru echipa care ii da un salariu de 200 de milioane de dolari va avea loc la 21 iulie, intr-un amical cu Chelsea Londra.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.