Sport 2 Iulie 2007 01:29
Fostul antrenor al Stelei se bucura de zilele de liniste pe care le are pana se va prezenta pe 7 iulie, la Al-Hilal.

Intre o mestereala la garaj si o vizita la dentist, si-a reamintit de perioada tensionata pe care a petrecut-o in Ghencea, de disputele cu seicul-seicilor, de bucuriile si necazurile traite in Ghencea

De cand a renuntat la Steaua, pentru Cosmin Olaroiu diminetile sunt mai frumoase, iar viata mai linistita. Total relaxat, dupa ce-si bea cafeaua, isi face timp pentru a mai aranja cate ceva prin garaj sau prin casa. In jumatate de ora plec la dentist. Nu-mi vine sa cred ca am si eu timp liber. Ma crezi ca intr-un an si jumatate eu nu am ajuns niciodata pe Magheru? N-am iesit pe nicaieri, la vreo cafenea sau la un restaurant. Nici macar pe la restaurantul meu nu am trecut decat de vreo cinci ori, si atunci cu echipa sau daca eram in trecere. Cat am fost la Steaua, nu am stiut decat Ghencea, acasa si deplasari, s-a destainuit Oli. Bunastarea financiara data de contractul de la Al-Hilal il face sa fie mandru de el: M-am interesat si eu ce salarii sunt in Europa. Pai in Italia doar la primele trei echipe as fi castigat banii astia. Nu e contract de top. E de supertop.

Ne certam, iar Gigi radea

Fostul antrenor al Stelei zambeste acum cand isi aduce aminte de divergentele cu Gigi Becali. Noi suntem prieteni, dar am avut si perioade in care nu ne mai intelegeam. Pune o presiune foarte mare pe antrenor si pe echipa. Daca ne-am certat? Da. Eu ma certam cu el, si el radea. Ce puteai sa mai zici... Ii spuneam sa se potoleasca, sa fie mai temperat, ca afecteaza echipa, iar el se distra. Am vrut sa plec inainte de meciul cu Timisoara. Eram nervos rau. Intr-un moment de luciditate, mi-am dat insa seama ca echipa era in degringolada si, daca plecam si eu, nu mai era nici o sansa sa ocupe locul doi. Mi-am zis ca nu am fost niciodata un las, trebuia sa merg inainte. M-am dus peste Gigi si i-am spus decis ca raman. Stii cum face el� A sarit imediat in sus, m-a luat cu razboinicul meu, asa te vreau, ii batem pe toti!. S-a schimbat radical in doua secunde, a declarat Oli. Ma bucur acum ca nu am plecat si ca am reusit sa las Steaua pe locul doi, calificata in Liga, a incheiat fostul antrenor al ros-albastrilor.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.