Octavian Belu crede ca „eroinele” de la Atena se vor retrage la sfirsitul acestui an.

Desi sta departe de sala de antrenamente de mai bine de o luna si jumatate, tehnicianul Octavian Belu continua sa urmareasca nivelul de pregatire al elevelor sale. "Acum stau linistit si critic de pe margine", se amuza antrenorul. La concursul de la Cottbus, programat la sfirsitul acestei saptamini, gimnastica feminina romaneasca nu va avea nici o reprezentanta. "Nu putem merge acolo ca turiste, avem un nume de aparat. In acest moment, fetele nu sint pregatite. Monica Rosu are 8 kg in plus fata de Olimpiada, iar Catalina Ponor - sapte", a declarat Octavian Belu.

De altfel, tehnicianul este sceptic si in ceea ce priveste viitorul. "Eu nu cred ca fetele astea vor mai sta la lot pina in toamna. Cind primesti 15 milioane de lei lunar, dobinda la banii din banca, de ce ai mai intra in sala sa te antrenezi? Ba, de la kilogramele in plus apar durerile la genunchi, la spate. Mai mult, este si o problema de mentalitate. Rusoaicele fac gimnastica pina la 21-22 de ani, in vreme ce la noi la 17-18 se retrag", a mai spus Belu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.