In actuala editie a Ligii Campionilor, Italia are trei reprezentante care au reusit sa atinga faza sferturilor de finala

Inter Milano este cea de-a treia reprezentanta a Italiei care continua lupta pentru cucerirea Ligii Campionilor, dupa ce a trecut cu 3-1, in cea de-a doua mansa, de FC Porto. Dupa ce in partida tur elevii lui Mancini au obtinut un rezultat de egalitate, scor 1-1, marti seara Inter nu a avut nici o problema in a se impune in fata detinatoarei trofeului Ligii Campionilor.

Jucatorul meciului a fost, fara indoiala, brazilianul Adriano, care a marcat de trei ori, in timp ce golul portughezilor a fost marcat de catre veteranul Jorge Costa. In minutul 63, Inter conducea cu 2-0, dar, cu 20 de minute inainte de final, oaspetii reusisera sa reduca din diferenta. Cu patru minute inainte de incheierea meciului, Adriano a mai marcat o data si a stabilit scorul final: 3-1.

Antrenorul lui Inter s-a declarat placut surprins de prestatia atacantului, mai ales ca acesta reusise sa marcheze doar o singura data din 12 decembrie. "Sunt foarte multumit de prestatia lui Adriano. Tot ce ii trebuia era un pic de calm, iar rezultatul s-a vazut in acest meci", a spus Mancini. In schimb, antrenorul lui Porto, Jose Couceiro, a afirmat ca elevii sai au pierdut deoarece au facut foarte multe greseli.

"Acest meci a fost decis de greseli. Nu e vorba doar de aparare, ci de toata echipa. Dar suntem o echipa si suntem vinovati cu totii. Sunt convins ca putem invata din aceasta experienta si vom deveni mult mai puternici", a declarat Couceiro. Intrebat care este diferenta dintre actuala echipa si cea de anul trecut, care a castigat Liga Campionilor, Couceiro a raspuns: "Doar numele". Tragerea la sorti pentru sferturi va avea loc in aceasta seara, la Nyon. Alaturi de Inter, in urne vor mai intra Juventus, AC Milan, Chelsea, Liverpool, Bayern MUnchen, PSV si Lyon.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.