Dupa ce nu a cucerit nici un punct in cursa de debut a sezonului 2005, cand a abandonat ca urmare a acrosajului cu Nick Heidfeld (Williams BMW), Michael Schumacher (foto dreapta) e pregatit sa contraatace in Malaysia, la sfarsitul acestei saptamani. Numai ca rivalii sai sunt si ei pregatiti sa-i faca zile fripte.

Iar Juan Pablo Montoya (foto stanga) a inceput deja razboiul declaratiilor. Pilotii au inceput deja sa soseasca la Kuala Lumpur, capitala Malaysiei, pentru diferite activitati in interesul sponsorilor: sesiuni de autografe, sedinte foto, conferinte de presa si intalniri de PR. La un asemenea eveniment, Juan Pablo Montoya (28 ani) nu s-a putut abtine sa nu-l "atace" deja pe septuplul campion mondial. Pilotul de la McLaren Mercedes a declarat: "Sa fie clar, norocul celor de la Ferrari s-a dus. Michael nu mai este invincibil. Acum are chiar drumul liber spre retragere".

Cuvinte care emana un miros de praf de pusca... Nici alti competitori nu mai au mila de echipa din Maranello. Jenson Button (25 ani), care sezonul trecut a fost "best of the rest" (n.r. cel mai bun dintre ceilalti), a adaugat ca e convins ca Ferrari nu mai are clasa din alti ani. "Era lui Michael este spre final". Din nou gloantele sunt scoase la vedere. Ultimul atac verbal a venit din partea lui Flavio Briatore (53 ani), directorul echipei Renault. "Australia a fost doar avertismentul.

Avem nevoie de un nou star, pentru a-l inlocui pe Michael. Oricum, noi l-am transformat pe Schumacher intr-un sofer de taxi", a spus charismaticul italian, cel cu care germanul a cucerit doua titluri mondiale (1994 si 1995) la Benetton. Deci, alte vorbe care scot armele la vedere. Ramane de vazut replica lui Michael. Cu siguranta, germanul nu si-a consumat toata "munitia".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.