Sport 28 Iunie 2007 02:27
Brazilianul adus de la Braga spera sa dea lovitura in Liga I
Atacantul care va semna un contract pe trei ani cu Rapid a declarat la sosirea in Romania ca doreste sa ajute echipa giulesteana sa castige titlul de campioana. "Sunt fericit ca am ajuns la Rapid, cred ca pot ajuta echipa. Voi semna un contract pe trei ani si vreau ca si ceilalti coechipieri sa ma ajute pentru a reusi un bun campionat. Rapid este o echipa buna, iar eu am venit sa o ajut sa devina campioana", a spus Cesinha (27 de ani), care a venit la Bucuresti insotit de impresarul sau portughez. Atacantul brazilian nu a efectuat antrenamentul de ieri dimineata, fiind prezent la vizita medicala, la INMS.

La randul sau, fundasul Cristian Sapunaru a declarat ca echipa sa, dupa achizitiile facute in aceasta vara, are aceleasi sanse la cucerirea titlului in viitorul sezon al Ligii I ca si Steaua, Dinamo si CFR Cluj. "Asteptam intariri, sa ne facem si noi puternici ca altii pentru a ne bate la campionat. Cred ca va fi fi cel mai disputat campionat de dupa Revolutie. Toate echipele s-au intarit. In plus au mai aparut echipe foarte puternice din provincie care trag la titlu si la locurile pentru cupele europene.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.