Sport 28 Iunie 2007 02:20
Marius Maldarasanu este suparat pe conducatorii giulesteni. Atat de suparat incat, dupa mai multe discutii cu patronul George Copos, a marturisit ca regreta faptul ca si-a prelungit contractul cu Rapid si ca nu a plecat de la echipa de sub Podul Grant.

Mijlocasul isi dores-te sa "prinda" un contract in strainatate, insa clubul nu vrea sa-i dea drumul decat in schimbul a 350.000 de euro, desi, la semnarea prelungirii contractului, i s-a promis ca va putea pleca afara gratis. "Situatia mea este complicata, am fost la discutii cu domnul Copos si sunt foarte suparat", a povestit Maldarasanu. Fotbalistul regreta acum ca nu a plecat din Giulesti in 2006: "Mi s-a facut o promisiune si la insistentele lui Mircea Lucescu am semnat un nou contract. A fost cea mai mare greseala a mea. Acum stau sa ma rog de Copos si de Zotta sa pot sa plec. Eu sunt hotarat sa plec, am oferte, dar nu cred ca se va concretiza nimic la suma ceruta de Rapid".

Patronul Rapidului s-a aratat contrariat de atitudinea lui Marius Maldarasanu si a declarat ca nu il va lasa sa plece din Giulesti decat pentru 350.000 de euro.

"Pretul este corect pentru un fotbalist ca el. Degeaba este suparat. Cand i-am facut salariul de 170.000 pe an nu a mai fost suparat? El nu e sincer, iar oamenii nesinceri fac imagine proasta Rapidului si asta ma deranjeaza", a comentat Copos.

Mugurel Buga a revenit ieri la antrenamentele echipei si a sustinut prima sedinta de pregatire sub comanda lui Cristiano Bergodi. Desi atacantul a marturisit ca i s-a marit contractul pentru a se intoarce la lot, patronul George Copos sustine altceva: "Mugurel e un artist si i-am cantat in struna. I-am facut doar poftele, nu i-am marit contractul. I-am promis ca daca luam titlul, ii transform salariul din dolari in euro". Copos a povestit ca amenda de 12.000 de euro pe care Buga trebuia sa o plateasca pentru ca a lipsit de la antrenamente o va plati din buzunarul sau si a marturisit ca l-a iertat pe jucator, "doar pentru golul marcat la Hamburg", in editia 2005-2006 a Cupei UEFA.

Cea mai noua achizitie a Rapidului, brazilianul Carlos Cesar Dos Santos "Cesinha", nu s-a pregatit ieri dimineata alaturi de giulesteni, insa de astazi va intra in programul normal al echipei. Presa din Portugalia sustine ca Cesinho va fi curand coechipier cu fostul sau coleg de la Sporting Braga, portarul Dani Mallo. Cotidianul "Record" noteaza faptul ca giulestenii negociaza transferul golkeaperului in varsta de 28 de ani, aflat inca doi ani sub contract cu Braga.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.