Sport 27 Iunie 2007 01:32
Directorul general al FRF, care se va ocupa de delegarea arbitrilor, a obtinut excluderea a sase "centrali" si patru "asistenti", cel mai greu nume fiind M. Salomir
Gh. Constantin, seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, a facut modificari importante pe listele pentru noul sezon competitional, aceasta fiind una dintre conditiile puse de Ionut Lupescu (foto), desemnat ca responsabil pentru delegari. Astfel, lista aprobata luni seara de catre Comitetul Executiv al FRF nu mai cuprinde cateva nume importante, cel mai cunoscut dintre exclusi fiind Marian Salomir, fost arbitru FIFA. De asemenea, s-a aprobat si lista observatorilor pe care apar fosti internationali, dar de pe care lipseste numele lui Ion Craciunescu, fost presedinte al CCA.

Comitetul Executiv al FRF a decis, in urma propunerilor inaintate de Comisia Centrala a Arbitrilor, renuntarea la serviciile urmatorilor "centrali" din lotul A: Silviu Bogdan, Vasile Bratu, Anton Helesteanu, Marian Salomir, Viorel Sandu si Orlando Trandu. Totodata, alti patru "centrali", Marius Bocaneala, Lucian Dan, Robert Dumitru si Marius Martis, au fost retrogradati in lotul B, urmand ca, dupa un an, in functie de prestatiile lor la jocurile la care vor fi delegati, sa se ia o decizie in ceea ce-i priveste.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.