Sport 27 Iunie 2007 01:27
Clubul Farul Constanta solicita 600.000 de euro in schimbul mijlocasului Dinu Todoran, dorit insisten de antrenorul italian Cristiano Bergodi la Rapid.
Surse din interiorul gruparii constantene sustin ca Todoran are un acord cu patronul Gheorghe Bosinceanu, conform caruia poate pleca de la Farul la orice club care plateste aceasta suma, astfel ca sansele unui transfer in Giulesti sint destul de ridicate. Ieri, patronul Farului a declarat ca Todoran are un pret care reflecta cheltuielile facute cu formarea lui: "Noi nu stringem jucatorii de pe tapsan, asa ca fiecare are un pret care trebuie sa fie agreat de cluburi. Daca il dau pe Todoran, poate ma uit apoi pe piata si vad ca trebuie sa achit dublu pentru a-i aduce un inlocuitor. Am discutat ceva cu domnul Copos, dar pina in momentul de fata pot spune cei de la Rapid si-au manifestat doar interesul, nu au facut si o oferta concreta. Daca nu se realizeaza transferul, asta este, Todoran ramine la Farul pentru ca avem nevoie de el in continuare", a spus Bosinceanu. Directorul tehnic al "feroviarilor", Grigore Sichitiu, l-a contrazis pe patronul Farului, afirmind ca tratativele se pot finaliza in aceasta saptamina: "Este clar, noi vrem sa-l luam pe Todoran. Avind in vedere faptul ca s-a intors in tara domnul Copos, transferul se va rezolva in maximum doua zile".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.