Sport 27 Iunie 2007 00:31
Americanca Serena Williams s-a declarat dezamagita de prestatia sa din primul meci de la Wimbledon, chiar daca a invins-o pe Lourdes Dominguez Lino, scor 7-5, 6-0, dupa ce cu cateva zile inainte spusese ca este cea mai buna tenismena si ca nimeni nu o va invinge, informeaza Newsin.
"Pe o scara de la unu la 10, cred ca eu sunt la doi. Am avut sase duble greseli, ceea ce e mult mai mult decat fac de obicei intr-un turneu. Nu gresesc asa mult niciodata, a fost ciudat. Sper si ma rog sa revin la o forma mai buna", a declarat Serena Williams, care a mai adaugat ca a avut crampe muculare tot timpul partidei. In turul doi la Wimbledon, Williams o va intalni pe australianca Alicia Molik.

Serena Williams a castigat de doua ori turneul de la Wimbledon, in 2002 si in 2003. In finala din 2003 a invins-o pe belgianca Justine Henin, scor 6-3, 6-2. In 2004, Williams a jucat din nou finala, dar a fost invinsa de rusoaica Maria Sharapova. Un an mai tarziu a fost eliminata in turul trei de compatrioata sa Jyll Craibas. Anul trecut, Serena Williams a ratat turneul din cauza unei accidentari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.