Sport 26 Iunie 2007 02:17
Atacantul dinamovist considera ca viitorul sezon al Ligii I va fi cel mai disputat din ultimii 18 ani, datorita faptului ca echipa care va castiga titlul va fi calificata direct in grupele Ligii Campionilor.
"Va fi cel mai disputat sezon de dupa Revolutie pentru ca echipa care va castiga titlul se va califica direct in grupele Ligii Campionilor. Dinamo, Steaua, Rapid, Timisoara si CFR vor fi favoritele la titlu, exact in ordinea asta. Personal, imi doresc sa fiu sanatos, sa marchez cat mai mult. Avem obiective de indeplinit si vreau sa contribui la succesele lui Dinamo", a declarat Bratu la reunirea lotului dinamovist, inainte sa intre in cantonament la Saftica. Bratu a spus ca ii ureaza succes fostului antrenor secund dinamovist Mihai Teja, care va colabora de acum inainte cu Hagi, la Steaua. "Daca e mai bine pentru el, ii uram succes la Steaua. Hagi a fost si va ramane un nume. Ca antrenor, ca fost fotbalist, e o lovitura pentru Steaua", a mai spus Bratu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.