Sport 26 Iunie 2007 02:09
Dupa Stelian Stancu si Ifeanyi Emeghara, Steaua si Poli Timisoara sint foarte aproape de a mai realiza o afacere. La cererea lui Hagi, Gigi Becali va negocia cu Marian Iancu transferul internationalului de tineret, Gabriel Torje, jucator promovat la Poli chiar de Hagi, in 2005, atunci cind machidonul a antrenat in Banat.

Un alt fotbalist "viola" dorit in Ghencea este Mihaita Plesan, olteanul fiind considerat febletea lui Gica Hagi. In ziua in care l-a prezentat pe Hagi drept noul antrenor principal, Gigi Becali a anuntat vinzarea atacantului Cyril Thereau. Ieri, patronul Stelei a declarat ca francezul nu mai apartine clubului din Ghencea, fiind cedat cel mai probabil in Belgia: "Am luat 2,9 milioane de euro pe el. 30% trebuie sa dam la Charleroi, asa ca raminem cu doua milioane. Am scos banii si pe Thereau si pe Elton, iar pe MM Stoica il spal de pacate". Cyril Thereau a venit la Steaua in septembrie 2006, ulterior semnind un contract pe patru ani. Ieri, Luc Devroe, managerul belgienilor de la FC Bruges, a declarat ca echipa sa nu va plati aceasta suma pentru Thereau: "Ultima data cind am discutat cu cei de la Steaua a fost vineri. Nici simbata, nici duminica, nici azi (n.n. - ieri). Noi am facut o oferta mult mai mica decit suma de 2,9 milioane, anuntata de Becali. Cred ca este vorba de un alt club, nu de Bruges".

Olaroiu si-a luat "la revedere"

Pina sa-i intilneasca pe oficialii de la Al Hilal (intilnire programata, miine, la Paris), Cosmin Olaroiu a trecut, ieri, pe la stadionul Ghencea, pentru a-si lua "la revedere" de la jucatori. La intilnirea cu fostul antrenor au raspuns "prezent" toti componentii lotului, capitanul Mirel Radoi urindu-i succes tehnicianului in "aventura" din Arabia Saudita. La rindul sau, Olaroiu le-a transmis fotbalistilor ca trebuie sa cistige titlul in sezonul viitor. Intre acest schimb de amabilitati, fostul "principal" din Ghencea le-a explicat jucatorilor si motivul pentru care a plecat de la Steaua: "Nu puteam refuza oferta arabilor, la ce salariu mi-au propus".

Vali Badoi: "Sint stelist de mic"

Mijlocasul Valentin Badoi, transferat in aceasta vara de la Rapid, si-a declarat, ieri, dragostea pentru Steaua. Prezent la vizita medicala efectuata la INMS, Badoi a declarat: "Sint stelist de mic copil. Au fost cinci ani frumosi la Rapid, dar viitorul meu este la Steaua si vreau sa cistig campionatul, Cupa si sa prindem din nou primavara europeana. Ma inteleg bine cu fostii coechipieri de la Rapid, vorbesc cu ei in continuare, dar asta este viata. Probabil ca daca plecam la alta echipa si nu la Steaua, despartirea era si mai frumoasa. Astept sa lucrez cu Hagi, pentru ca nu am fost niciodata in apropierea lui, l-am vazut doar la televizor", a spus Badoi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.