Sport 26 Iunie 2007 02:07
Gigi Becali a recunoscut ca a avut indoieli cind l-a ales pe Hagi ca antrenor, dar a fost influentat de faptul ca acesta este nasul sau de cununie.

"Regele fotbalului romanesc va fi alaturi de noi. Dupa atitia ani, se implineste visul parintilor nostri, acela de a fi noi impreuna. Asa a vrut Dumnezeu, sa fim din nou impreuna, sa fie ca in Sfinta Scriptura, unde nasul este tatal spiritual al finului. Cred ca e un destin pentru ca diavolul ne-a tinut departe, dupa ce ne-am mai jignit, ne-am mai suparat. Eu cred ca de aia nu a avut Gica realizari ca antrenor. Catedrala fotbalului romanesc e Ghencea, iar "Regele" nu avea unde sa fie incoronat decit in Ghencea. Am avut si indoieli, dar am zis cu cine sa imi dea Dumnezeu noroc, daca nu cu nasul meu care mi-a pus cununiile pe cap si mi-a botezat trei copii!?", a admis Becali suspiciunile pe care le-a avut fata de valoarea antrenorului Hagi. Incepind de ieri, Gheorghe Hagi este, oficial, antrenorul Stelei. Chiar de ziua finului Gigi Becali, Hagi si-a pus semnatura pe un contract cu o durata de trei ani si salariul de 400.000 de euro pe sezon. Astazi, fotbalistii vicecampioanei au programat primul antrenament sub comanda noului tehnician, Hagi si jucatorii aflindu-se deja la Kaprun, in Austria, acolo unde Steaua si-a stabilit cel de-al doilea stagiu de cantonament al verii.

Nas, nas, dar meseria-i pe bani multI

Cu toate ca spune aproape tot timpul ca "intre nas si fin nu se pune problema banilor, nici n-am negociat", Gigi Becali nu a scapat nici ieri ocazia de a reaminti jurnalistilor cit de bine platit este Gheorghe Hagi. "Are cel mai mare salariu din Romania", a spus Becali. Si totusi, constanteanul l-a "contrazis" pe Gigi, afirmind: "Aici nu sintem nasul cu finul, ci antrenorul cu patronul. Partea sportiva nu trebuie confundata cu partea de familie". Pe de alta parte, Becali a facut publica una dintre intentiile sale, neconcretizata insa: "Am vrut sa trec o clauza in contract, prin care sa-l oblig pe Gica sa intre in teren, asa cum a facut-o Iordanescu, daca Steaua se va califica in finala Ligii Campionilor. Dar el nu a vrut".

Hagi vrea titlul si primavara in Liga Campionilor

Pe scurt, Hagi isi propune la Steaua doua obiective: titlul si depasirea fazei grupelor in UEFA Champions League. "Aceste obiective nu mi le-a fixat nimeni, nu-s trecute in contract, ele sint obligatorii pentru Steaua. Pe plan intern, vrem sa cistigam campionatul, insa stim ca va fi o lupta grea. Doar prin seriozitate si multa munca putem sa-i depasim pe adversari. Apoi, vrem sa mergem cit mai departe posibil in Liga Campionilor. Steaua trebuie sa fie cea mai buna. Vrem nu vrem, asa stau lucrurile", a declarat noul tehnician din Ghencea, completat imediat de Gigi Becali: "Cit mai departe inseamna primavara in Liga".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.