Moldovan a inceput in forta pe piata transferurilor. Oare ce ne mai rezerva noul Valdano? Mutari. Directorul sportiv al Rapidului a batut palma cu Sporting Braga pentru Cesinha, jucator care vrea 200.000 de euro salariu
Nici nu a trecut jumatate de luna de la ungerea lui Moldovan pe noul sau post de la Rapid, ca acesta se misca deja bine pe piata transferurilor. In plus, "Valdano din Giulesti" le-a luat fata si stelistilor in lupta pentru intarirea lotului. Doua zile a negociat "Moldo-gol" cu oficialii portughezilor de la Sporting Braga pentru achizitionarea a doi jucatori care ar urma sa ridice noul Rapid al lui Bergodi. Mutarea principala a fost aducerea brazilianului Cesinha pentru un milion de euro, fotbalist cerut insistent de antrenorul italian. Pentru extrema stanga a echipei portugheze s-a bagat si managerul general al Stelei, la insistentele antrenorului Cosmin Olaroiu. Insa Adi Ilie s-a retras de la masa negocierilor. Pentru jucator nu s-a mai insistat, dintr-un simplu motiv. "Oli" urma sa paraseasca Steaua pentru aurul arabilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.