Arabii de la Al Hilal i-au oferit lui Cosmin Olaroiu un salariu de nerefuzat, iar acesta a parasit Steaua

Rezultatele obtinute cu Steaua in ultimii doi ani i-au adus lui "Oli" recunoastere in fotbalul mondial.Sambata dimineata, el a fost contactat de impresarii de la o firma franceza care il reprezinta, acestia prezentandu-i oferta celui mai bogat club din Arabia Saudita. Tehnicianul se afla cu patronul sau Gigi Becali in masina si a ramas mut cand a auzit suma propusa de arabi: 5.000.000 de dolari pentru doi ani! Gigi i-a spus ca nu are cum sa refuze asa ceva, pentru ca la Steaua nu va primi acei bani nici daca va castiga Liga Campionilor.

Cosmin Olaroiu a acceptat imediat si va primi un milion de dolari la semnatura, iar salariu sau va fi de doua milioane pe sezon. Obiectivul principal care i-a fost fixat este castigarea Ligii Campionilor Asiei si participarea la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Cum a fost ales? Povestea este scurta. Oficialii arabi l-au dorit, initial, pe Anghel Iordanescu. Au schimbat, insa, planurile. S-au gandit ca ar fi mai bun un antrenor tanar, care sa fi participat in Liga Campionilor.

Olaroiu s-a despartit amiabil de Steaua, intr-o conferinta de presa la care au mai participat Gigi Becali, Adrian Ilie si Valeriu Argaseala. "In zilele urmatoare ma voi intalni la Paris cu reprezentantii clubului saudit, vom semna contractul si vom stabili programul. Reunirea este pe 20 iulie, dupa care vom avea un cantonament in Elvetia. Bucurati-va ca, in sfarsit, ati scapat de mine!",le-a transmis Cosmin Olaroiu reprezentantilor presei.
Al Hilal este calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei si va juca pe 19 septembrie cu Al Wahda.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.