Atacantul argentinian Cristian Fabbiani a semnat, ieri, un contract pe cinci sezoane cu CFR Cluj si a fost prezentat oficial la gruparea din Gruia. Fabbiani se afla la Cluj-Napoca inca de vineri, iar actele s-au semnat simbata.
Jucatorul a fost achizitionat de la gruparea Lanus, din prima liga argentiniana, de unde a fost imprumutat, in intervalul octombrie - decembrie 2006, la Beitar Ierusalim. Fabbiani este poreclit "El Ogro", in traducere "capcaunul", si a explicat ca acest supranume i se trage de la faptul ca isi punea o masca atunci cind inscria cite un gol. "Sper sa dau cit mai multe goluri si sa cistig campionatul. Nu m-a surprins oferta din Romania. Stiu ca s-a vorbit aici ca as fi avut o oferta de la Steaua, dar eu nu stiu nimic de asa ceva", a spus Fabbiani, jucator in virsta de 24 de ani.

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a spus ca transferul lui Fabbiani s-a negociat timp de doua luni si nu a exclus posibilitatea ca in curind un al doilea argentinian sa fie legitimat de gruparea ardeleana. "Am reusit doua premiere in aceasta vara. Am adus primul jucator din prima liga argentiniana si primul suedez (Sandberg). Pe Fabbiani l-am urmarit sase luni si negociem transferul lui de doua luni. Este un jucator cu o tehnica extraordinara si consideram transferul lui foarte important. S-ar putea sa mai vina un argentinian", a spus Muresan.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.