"Regele" a acceptat sa preia postul lasat vacant de Olaroiu si va fi instalat astazi ca "principal" in Ghencea * "Acum sa vedem cat de antrenor e!", l-a provocat Gigi Becali pe Hagi

Gigi Becali s-a miscat extrem de repede dupa ce i-a dat voie lui Olaroiu sa plece in Emirate. S-a urcat in masina si s-a dus la Mamaia, la Hotelul "Iaki", aflat in proprietatea finului sau, Gica Hagi, pe care l-a convins repede sa preia Steaua. O lovitura extraordinara data de patronul din Ghencea, deocamdata din punctul de vedere al imaginii, fapt pe care Becali nici nu s-a sfiit sa-l recunoasca, apreciind ca "Regele" va avea ingaduinta din partea tuturor, gratie renumelui sau. Parand ca il protejeaza, prin afirmatia ca Hagi nu a facut performante ca antrenor la Poli sau la Galatasaray pentru ca nu a avut echipa, Gigi Becali a lansat si o provocare la adresa finului sau: "Aici putem intr-adevar vedea daca Hagi este un mare antrenor!".

Gigi Becali a povestit mai intai cum a decurs despartirea de Cosmin Olaroiu, explicand ca antrenorul a incercat sa il induplece sa fie de acord cu plecarea sa in Arabia Saudita prin intermediul varului sau, Virgil Becali. Cu mai multe telefoane pe zi, iar sambata a fost intalnirea decisiva. "Ce ma intereseaza pe mine ca iti da tie Al Hilal, nu-ti dau drumul si cu asta basta, pe mine ma intereseaza Steaua. L-am luat tare asa, in gluma. "El a spus ca nu il las, aia au marit pretul, iar si aproape ca au dublat, deci i-a prins bine. A ajuns, cu tot cu prime, la vreo doua milioane pe an. Azi (n.r. - sambata), tot asa, l-a disperat cu telefoanele pe Virgil: baga-mi si mie o pila, te rog frumos, ca eu as putea sa ma urc in avion, ca n-am nici un contract, dar vreau sa plec ca un om de caracter, frumos. Am pus mana pe telefon: vino la palat! A venit, i-am zis: ce vrei, ma, baiatule? Gandeste-te, atatia bani, sunt foarte multi bani pentru mine, doua milioane pe an, patru milioane in doi ani. Bai, baiatule, spune barbateste, ce vrei? Deci vrei sa pleci, nu?, Da, vreau sa plec!, Sa-ti ajute Dumnezeu, sa castigi bani", a povestit Becali dialogul cu Oli. "Sa-i dea Dumnezeu noroc pe unde se duce. As vrea sa lucrez toata viata si in toate domeniile de activitate cu oameni ca Olaroiu, cu un caracter deosebit. Ii multumesc pentru tot ce-a facut pentru Steaua si pentru mine. Ma intristeaza faptul ca pleaca marele om, marele caracter Olaroiu. Ma bucur si pentru el, fiindca e rar in fotbalul romanesc sa fie despartirile asa cum le facem noi. Ar fi fost bine sa fi fost si Hagi aici, ar fi fost unic, antrenorul care vine si antrenorul care pleaca", a spus ieri Becali, la despartirea de Olaroiu.

Hagi: "Vin cu sufletul"

Gigi Becali a povestit si cum au decurs negocierile cu Gica Hagi. "M-am dus la nasul. Nasule, tu esti nasul mare si acum, uite care-i situatia. L-am luat prin surprindere, a ramas blocat. El stia ca nu fac de-astea, acum catva timp fusese vorba sa-l aduc presedinte si a zis ca se gandeste, dar daca ia hotararea asta nu poate sa revina mai jos. Ii spusesem ca pe Olaroiu nu-l dau niciodata afara. Si pe el la fel, e problema lui. Spusesem, locul patru-cinci cu Olaroiu? Nu dau pe nimeni afara. Atunci am discutat detalii, ce, cum, ce fel, la partea financiara nu era o problema, ce, stateam sa negociez cu nasul meu? Cam ce a vrut el, asta i-am dat. Va pot spune ca are cam cel mai mare salariu din cat au avut antrenorii pana acum in Romania", a spus Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.