Fostul international Gheorghe Hagi a declarat, pentru cotidianul turc "Fanatik", ca si-ar dori sa revina in Turcia si ca intr-o buna zi ar putea ajunge din nou in aceasta tara, unde a activat mai intii ca jucator, iar apoi ca antrenor. "Ma simt pregatit sa lucrez din nou in Turcia, a doua mea tara si sint gata sa fac multe pentru ea.
Am trait la Istanbul cele mai frumoase zile din viata. Sint foarte mindru cind vad, stiu si aud ca nu am fost uitat. Nu pot uita momentele cind ne-am inaltat in Europa, pas cu pas. Imi este foarte dor de suporteri. Sper ca si lor le este dor de mine. Bineinteles ca as putea reveni intr-o buna zi. Este suficient ca aceasta treaba sa se faca de acum cu profesionalism. Este decizia conducatorilor. Daca ei vor vedea unde are dreptate Hagi, eu sint gata sa ma intorc.
A sosit timpul sa se avanseze in Europa, pentru ca in ultimii ani nu au fost succese nici cu echipele de club, nici cu prima reprezentativa a Turciei", a spus Hagi. Fosta glorie de pe "Ali Sami Yen" crede ca la Galatasaray, conducerea clubului ar trebui sa apeleze la ajutorul fostilor jucatori: "Daca li s-ar da jucatorilor din vechea generatie functii cum ar fi cea de antrenor sau manager, cred ca vor veni si succesele. Conducatorii ar trebui sa le intinda o mina celor care s-au lasat de fotbal". Gheorghe Hagi a evoluat in Turcia la Galatasaray, in perioada 1996-2001. In 2003, a antrenat formatia Bursaspor, iar in 2004-2005 a fost tehnicianul echipei Galatasaray.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.