Proaspat revenit in tara dupa o perioada de cinci ani petrecuta in campionatul Italiei, Vali Nastase si-a reamintit de vechile meciuri din Romnia, iar ieri, dupa ce a efectuat vizita medicala, l-a luat gura pe dinainte, spunind ce anume si-ar dori pentru viitorul sezon in Liga 1.
"Sper ca Dinamo sa cistige campionatul si sa-l cistige pe teren", a afirmat Nastase. Dupa ce si-a dat seama de gafa, fundasul adus in Stefan cel Mare de Cristi Borcea a incercat sa rezolve situatia: "Inainte, se vorbea ca se fac blaturi, dar daca joci bine, nu lasi loc de interpretari. Campionatul romanesc a crescut in valoare, se investesc multi bani si se intorc fotbalistii din strainatate". Vali Nastase a vorbit si despre lotul lui Dinamo si chiar si la acest subiect a dat cu bita-n balta. Concurenta la echipa? "Este binevenita, dar sper sa fie una onesta si cel care se antreneaza cel mai bine sa joace". Nastase a mai jucat la Dinamo in perioada 1999-2002, de unde a plecat la Genoa, iar in Italia a mai jucat la Palermo, Bologna si Ascoli.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.