Campionii de la Dinamo au efectuat ieri vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti. Prezenta fotbalistilor la institut a aprins scanteia scandalului de proportii care mocneste de cativa ani in interiorul respectivei institutii de stat.

INMS este singurul centru din Romania unde sportivii beneficiaza de teste medicale obligatorii in vederea obtinerii vizei de participare la competitiile interne si internationale.

Scandalul de la etajul unu

In timp ce jucatorii treceau pragul cabinetelor, dintr-un birou aflat la etajul unu a iesit nervoasa o doctorita. "Nu va ajunge ca l-au omorat pe Haldan?", a inceput sa tipe respectiva persoana, de fata cu fotbalistii de la Dinamo si cu trimitere la ceilalti medici, colegi de-ai sai, de la INMS!

Cei prezenti, jucatori si medicul echipei - Liviu Batineanu, au privit stupefiati scena pusa la cale de femeie. Doctorita Adriana Maria Marinescu, persoana care a facut scandal, este nemultumita de faptul ca fotbalistii echipelor din Liga I nu se lasa consultati la cabinetul de Cardiologie pe care il conduce ea, fiind indrumati spre alt cabinet cu profil asemanator de la INMS.

La acest din urma cabinet nu exista medici cardiologi, ci doar doctori de Medicina Sportiva cu specialitatea Cardiologie. Ieri, Marinescu le-a transmis dinamovistilor un mesaj sumbru: "Cazul Haldan s-ar putea repeta!" Conducerea INMS spune ca face totul cum scrie la carte, institutul fiind subordonat Ministerului Sanatatii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.