Catalanii au negociat ieri, la Roma, pentru capitanul Nationalei si vor face o oferta sapatmana viitoare
Telenovela legata de transferul lui Chivu continua. Ieri, directorul sportiv al lui AS Roma, Daniele Prade, s-a intalnit in capitala Italiei cu omologul sau de la FC Barcelona, Txiki Beguiristain, pentru a negocia plecarea romanului in Catalunia. "A fost o intalnire de tatonare. Saptamana viitoare ne vom revedea cu oficialii Barcelonei. Ei si-au manifestat interesul pentru Chivu, dar nu au formulat nici o oferta ptana acum. Aceasta intrevedere demonstreaza ca nu avem nici un acord cu Inter pentru fundasul nostru", a spus Prade.

Dat ca si transferat la Inter, Chivu ar putea ajunge totusi la Barcelona, mai ales ca ultimele evenimente sustin aceasta varianta. Astfel, Roma a transferat deja un fundas care sa-l inlocuiasca pe Chivu, acesta fiind brazilianul Juan, de la Bayer Leverkusen, care a si semnat un contract pe patru ani. In plus, capitanul Barcelonei, Puyol, accidentat la genunchi, s-a operat ieri si va lipsi trei luni de pe gazon. In aceste conditii, cotidianul catalan "El Mundo Deportivo" scrie ca accidentarea lui Puyol poate accelera transferul lui Chivu, considerat unul din principalele obiective ale Barcelonei. Presedintele Joan Laporta a anuntat ca va achizitiona un fundas central, dar, potrivit "El Mundo Deportivo", oficialii catalani stiu ca trebuie sa accelereze negocierile cu jucatorii doriti. "Chivu continua sa fie unul din obiectivele principale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.