Apele in atletism s-au limpezit. Sorin Matei pare sa fi readus linistea in cadrul unei Federatii macinate, in ultimii doi ani, numai de scandaluri si contraperformanta.
Lumea a inceput sa-si vada de treaba, iar lucrurile bune incep sa iasa la iveala. Maine, debuteaza, la Milano, Cupa Europei la atletism care trebuie sa dovedeasca faptul ca a venit din nou momentul pentru performanta. Romanii au obiective indraznete, in ciuda faptului ca, din lotul deplasat in Italia, atat la masculin, cat si la feminin lipsesc mai multe nume importante. Fetele viseaza sa promoveze in Superliga, acolo unde, in trecut, faceau legea. Vedetele Ionela Tarlea si Angela Morosanu, alaturi de colegele lor Nicoleta Grasu, Mihaela Melinte, Felicia Tilea, Adelina Gavrila sau Alina Militaru doresc sa faca cel mai bun punctaj intr-o competitie in care vor concura alaturi de Italia, Bulgaria, Cipru, Serbia, Slovenia, Ungaria si Portugalia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.