Tehnicianul dinamovistilor, Mircea Rednic s-a declarat dezamagit de atitudinea mijlocasului angolez, Ze Kalanga, care a intarziat din nou la pregatirile formatiei din stefan cel Mare.

Totusi, jucatorul african nu este singurul intarziat la pregatirile lui Dinamo, insa antrenorul a precizat ca pe ceilalti jucatori i-a invoit, urmand ca toti sa se prezinte la lot astazi. "Pe cativa jucatori i-am invoit eu, Vali Nastase, George Blay, care a avut un accident cu mama lui, dar vor reveni maine, Chiacu astazi isi rezolva situatia cu contractul, iar maine toata lumea se va prezenta la vizita medicala. Ze Kalanga m-a anuntat ca vine martea viitoare. O sa vina si va suporta consecintele. incepand de azi va plati amenda, mi se pare normal, este un regulament de ordine interioara care trebuie respectat de toti. El nu este la prima abatere. imi pare rau pentru el", a spus Rednic.

Ze Kalanga a mai lipsit de la antrenamentele echipei Dinamo si in luna februarie. El a fost amendat cu suma de 2.000 de dolari, insa in cele din urma sanctiunea a fost anulata.

La antrenamentul de joi, s-a prezentat si atacantul Ianis Zicu, aflat la prima pregatire de la revenirea sa in stefan cel Mare. Jucatorul este modest si nu se considera a fi transferul verii, asa cum a fost numit de presa, subliniind ca pentru aceasta titulara trebuie sa confirme prin evolutiile din teren. "Este o revenire pe care mi-am dorit-o, pentru ca altfel nu as fi venit. Important este ca am ajuns la Dinamo si sa joc cat mai bine, pentru ca se asteapta foarte mult de la mine. Cat despre transferul verii, aceste lucruri le spune presa, transferul verii este acela care confirma", a declarat Zicu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.