Boss-ul lui "Poli" spune ca nu doreste sa faca rau federatiei, care ar urma sa fie dezafiliata de la FIFA daca nu va aplica hotararea de la Lausanne
Presedintele lui "Poli" Timisoara a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca va accepta decizia TAS referitoare la litigiul privind palmaresul gruparii pentru a evita astfel ca FRF sa fie sanctionata de forurile fotbalistice internationale. Iancu a spus ca nu ii va mai jigni pe oficialii federali. "Au reusit sa ma sperie, intre ghilimele! Sandu si Lupescu sunt si vor ramane aceiasi, buni sau rai, depinde de parerea fiecaruia. FRF si-a consumat complet regia in postura de victima, ea fiind obligata spuna in aplicare, contrar vointei ei, decizia TAS. Nu, adevarul e ca au gresit, dar sunt prea plini de ei ca sa recunoasca", a spus Iancu.

Iancu a prezentat si un istoric al gruparii banatene, infiintata in 1921, si a precizat ca dupa 1989 s-a transformat in asociatie nonprofit, care exista si astazi. "Cand Zambon a facut societatea pe actiuni, unul dintre membrii fondatori, ca reprezentant al asociatiei, a fost si el actionar la acea societate cu 5 la suta, apoi Zambon a considerat ca tot patrimoniul clubului, o data cu venirea acelui membru fondator, trebuie transferat spre societatea sa. A cerut acest drept la instantele civile din Romania, a pierdut in 2003, a luat act definitiv. FRF si noi suntem obligati sa respectam deciziile definitive si irevocabile", a comentat Iancu. Acesta a precizat ca Zambon, prin diferite tertipuri, a reusit sa induca in eroare FRF, care i-a eliberat documente dovedite a fi neadevarate, iar TAS a fost la randul sau pacalit. "Suntem siliti sa punem in aplicare decizia pentru a nu face probleme FRF. Mi-a fost greu sa accept acest lucru, dar am hotarat sa platim ce avem de platit si sa sustinem in acest demers FRF, care nu merita acest lucru, din punctul meu de vedere, acest gest. Suntem obligati insa, pentru a linisti apele, si pentru ca echipa sa aiba liniste", a spus Iancu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.